07:45 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Λήψη σύντομου url
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2047)
0 11
Βρείτε μας

Ο Μπιλ Γκέιτς υποστηρίζει ότι οι συνέπειες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή μπορούν να είναι πιο επικίνδυνες ακόμα και από την πανδημία του κορονοϊού.

Ο Μπίλ Γκέιτς θεωρεί ότι οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι πιο επικίνδυνες ακόμη και από τον κορονοϊό καθώς, όπως λέει ο ίδιος, «δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν τόσο εύκολα όπως με ένα εμβόλιο».

Μιλώντας σε εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, ο ιδρυτής της Microsoft υποστήριξε πως χρειάζεται τεράστια αλλαγή, αλλά ακόμη δεν υπάρχει κάποιο σχέδιο γι' αυτό.

Ισχυρό όπλο που μπορεί να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια θεωρεί την ατομική ενέργεια, ενώ αναφέρθηκε στην εταιρεία που έχει ιδρύσει για την προστασία του κλίματος και η οποία έχει αναπτύξει μια εξαιρετικά ασφαλή τεχνολογία πυρηνικής ενέργειας.

Παρ' όλα αυτά, δεν απέρριψε την απόφαση που είχε λάβει το Βερολίνο για εγκατάλειψη την πυρηνικής ενέργειας, ζήτησε όμως να υπάρχει ανοιχτό μυαλό για κατασκευές που προσφέρουν εντελώς διαφορετικά πρότυπα ασφάλειας απ' αυτά που ήταν ήδη γνωστά στο παρελθόν.

Ο Γκέιτς δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα εμβόλια κατά του κορονοϊού, υποστηρίζοντας ότι είναι αποτελεσματικά και για τις παραλλαγές του ιού και ότι οι πλούσιες χώρες θα έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού τους έως το τέλος του έτους.

«Για τον υπόλοιπο κόσμο όμως απαιτείται ακόμη πολύ μεγαλύτερη γενναιοδωρία. Αν το καταφέρουμε, μέχρι το 2022 θα έχει εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης» συμπλήρωσε.

Το σχόλιο Γκέιτς για τα «μικροτσίπ στα εμβόλια»

Αναφερθείς στις θεωρίες συνωμοσίας κατά του ίδιου και τα περί «μικροτσίπ στα εμβόλια», είπε:

«Μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ γιατί θα πρέπει να θέλω να παρακολουθώ τους ανθρώπους. Και ποια είναι η σχέση μεταξύ μικροτσίπ και εμβολίων; Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Μερικοί έχουν ξεφύγει τόσο που πρέπει κανείς να αναρωτηθεί αν πρέπει καν να τους απαντάει».

Καταλήγοντας σημείωσε ότι ο ίδιος ότι δεν έχει κέρδος από την πανδημία, όπως κάποιοι τον κατηγορούν, ενώ χαρακτήρισε τη δουλειά του εθελοντική παρατηρώντας ότι ο πλούτος του μειώνεται κάθε χρόνο εξαιτίας του Ιδρύματος που διατηρεί.

Θέμα:
Όλες οι εξελίξεις για τον κορονοϊό (2047)
Tags:
μετάλλαξη, κορονοϊός, Μπιλ Γκέιτς, COVID-19, Γη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK