03:33 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 60
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Πειθαρχία, θέληση και στοχοπροσήλωση είναι τα τρία χαρακτηριστικά που διακρίνουν τη 18χρονη Αλβιόνα Μάντσο, τη σημαιοφόρο, απόφοιτη πλέον, του 2ου Γενικού Ενιαίου Λυκείου της Νέας Ιωνίας.

Ο πενταψήφιος αριθμός που έμελλε να την εισάγει πρώτη στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι τα 18.750 μόρια, βαθμολογία που πέτυχε χωρίς κανένα φροντιστήριο ή άλλη ενισχυτική διδασκαλία. 

Η Αλβιόνα, με το όνομα που θυμίζει εξωτικό λουλούδι, είναι το λατρεμένο μοναχοπαίδι δύο ανθρώπων που άφησαν πίσω την Αλβανία κι αποφάσισαν το 1995 να μετακομίσουν στην Ελλάδα, αναζητώντας καλύτερη ιατρική φροντίδα και την ευκαιρία να γίνουν γονείς.

Φαίνεται ότι έχει μάθει να αναγνωρίζει και να εκτιμά την έγνοια και την αγάπη από τον τρόπο που μιλάει για την οικογένειά της, τους καθηγητές, φίλους και συμμαθητές της. 

Μεγάλωσε διαβάζοντας πολύ, τόσο σχολικά όσο και λογοτεχνικά βιβλία, πιστεύοντας ότι η μόρφωση είναι το σημαντικότερο εφόδιο για τη ζωή της.

Ένα παράπονο έχει μονάχα που δεν έχει καταφέρει ακόμη να ταξιδέψει στο Στρασβούργο ή την Ιταλία.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUDGoogle PodcastsApple Podcasts.

Tags:
Αλβανία, εκπαίδευση, Πανεπιστήμιο, βάσεις, βάσεις εισαγωγής, βαθμολογίες, φροντιστήρια, σχολείο, ΑΣΟΕΕ, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανελλήνιες 2020, Πανελλήνιες
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK