18:45 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 40
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Ο Στέφανος Ξενάκης οφείλει την μεγάλη εκδοτική επιτυχία των βιβλίων του (κυρίως, μάλλον) στη βαθιά του πίστη ότι η ζωή από μόνη της είναι «Δώρο».

Ωστόσο, χρειάστηκαν σχεδόν 50 χρόνια μέχρι να φτάσει σε αυτή τη συνειδητοποίηση. Μετατρέποντας σταδιακά την αγωνιώδη προσπάθειά του για αποδοχή σε αναζήτηση της προσωπικής του αλήθειας κι εσωτερικής χαράς, αποφάσισε να γίνει ρεπόρτερ απλών καθημερινών στιγμών και καλών ιστοριών.

Τον Μάιο του 2018 είδε τελικά το πρώτο ολόδικό του «τετράδιο θαυμάτων» με το χαρακτηριστικό εξώφυλλο, να τοποθετείται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Από την πρώτη κυκλοφορία μέχρι και σήμερα «Το Δώρο» έχει πουλήσει περισσότερα από 80.000 αντίτυπα.

«Κάθε μέρα είναι ένα Δώρο. Να το ανοίγεις. Μην το πετάς. Η Ζωή η ίδια είναι Δώρο. Να τη ζεις. Μην την προσπερνάς».

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, ψυχολογία, φιλοσοφία, ποιότητα ζωής, ζωή, δώρο, βιβλίο, συγγραφέας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK