11:37 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 30
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Ο εικαστικός και καλλιτεχνικός διευθυντής της Art in Progress Κλεομένης Κωστόπουλος, γνωστός με την υπογραφή KLE, και ο συντονιστής προγραμμάτων της Urban Act, Κυριάκος Ιωσηφίδης, μιλούν με πάθος για την Street Art και την εξέλιξή της.

Δημιουργώντας υπαίθριες τοιχογραφίες, διοργανώνοντας σχετικά φεστιβάλ κι εκθέσεις, επιδιώκουν να παρέμβουν στο γκρίζο αστικό τοπίο και να ωθήσουν τους ανθρώπους να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση που έχουν με τον δημόσιο χώρο.

Πάτα play κι άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, πολιτισμός, γκράφιτι, νοσοκομεία, σχολεία, τοίχος, δρόμος, έργα τέχνης, τέχνη, καλλιτέχνης, εικαστικός, ζωγραφική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK