13:00 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 40
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Πιστεύοντας ότι ποτέ δεν είναι αργά για να εκπληρώσει κανείς τα παιδικά του όνειρα, η Σμαράγδα Λιάτσικου στα 45 της πέρασε ως μαθήτρια την πόρτα του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου. Όφειλε στον εαυτό της μια δεύτερη και δύσκολη προσπάθεια προκειμένου να περάσει στο Πανεπιστήμιο και να σπουδάσει την επιστήμη που λάτρευε από παιδί.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά την πρώτη φορά που έδωσε πανελλήνιες κι ενώ δε σταμάτησε ποτέ να εργάζεται ως βοηθός νοσηλευτή, η Σμαράγδα αποφάσισε να επιστρέψει στο θρανίο, να διαβάσει πολύ και να πετύχει. Εισήχθη πρώτη στην Ιατρική Λάρισας με 19.435 μόρια και σήμερα ζει μαζί με τα δύο της παιδιά στο αποκαλούμενο «σπίτι των φοιτητών».

Ποτέ δεν είναι αργά για μάθηση «φωνάζει» λόγω κι έργω και η Ευτυχία Μπολιεράκη από τα Χανιά, η οποία, στα 45 της φέτος, είναι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Συνοδοιπόρο στη μελέτη, πλέον και συμφοιτήτρια, έχει τη μεγαλύτερη κόρη της Αργυρή Σπινθουράκη.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, μαθητές, μάθηση, εκπαίδευση, Πανελλήνιες, σχολείο, φοιτητές, γιατρός, Ιατρική, Πανεπιστήμιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK