00:54 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 92
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Ο Λουκάς Ντουρτουρέκας είναι επιμορφωτής Τάντρα Γιόγκα και διδάσκει στη Σχολή Athens Atman, το ελληνικό παραρτήμα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Γιόγκα και Διαλογισμού.

Γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1968 στον Καναδά και ζει στην Αθήνα. Ένα πρόβλημα υγείας, στην ηλικία των 32, τον έστρεψε προς τη γιόγκα.

Θα τον ακούσετε να μιλάει για την αποκάλυψη που βίωσε ο ίδιος μέσω της Τάντρα, για τα σωματικά και πνευματικά οφέλη, ενώ περιγράφει τη σύνδεση με την «εσωτερική θεία σπίθα» που μπορεί να επιτευχθεί από ένα ερωτευμένο ζευγάρι μέσω του ταντρικού σεξ.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, γυμναστική, σεξουαλική ζωή, σεξουαλικότητα, σεξ, Ινδία, Αρχαία Ελλάδα, φιλοσοφία, γιόγκα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK