07:44 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 60
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Ο Αλκίνοος Μπούκουρας είναι έξυπνος, οραματιστής και βαθιά ευαίσθητος. Μεγαλώνοντας, ονειρευόταν να ασχοληθεί με την κηπουρική και την αστρονομία. 

Επειδή, όμως, όλα κάποτε τελειώνουν, αποφάσισε να γίνει νεκροθάφτης. Φιλοσοφώντας το από νωρίς, επέλεξε να γιορτάζει το εύθραυστο της ζωής, αναλαμβάνοντας κηδείες κι αποτεφρώσεις. Χώμα πιάνει, χρυσάφι γίνεται (κυριολεκτικά).

«Εντάξει, όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Πώς κάνετε έτσι; Δε θα πεθάνουμε κιόλας!» είναι το μότο που θα ήθελε να έχει πει πρώτος.

Ο Άλκης (όπως συστήνεται στην πρώτη γνωριμία) είναι το υπαρκτό πρόσωπο πίσω από τρία εξαιρετικά δημοφιλή προφίλ σε Facebook, Instagram και Twitter με την επωνυμία του πρότυπου γραφείου που διευθύνει «Τελεταί Μπούκουρας». Κάτι δεκάδες χιλιάδες followers ανακουφίζονται καθημερινά με το χιούμορ του, παίρνουν φόρα και «βγάζουν γλώσσα» στον θάνατο.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, κύκλος ζωής, ζωή, πέθανε, θάνατος, αποτέφρωση, τελετή, νεκροταφείο, νεκροί, κηδεία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK