18:11 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 31
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Δύο ντελιβεράδες (ελληνιστί τροφοδιανομείς) που οργώνουν μέρα-νύχτα την Αθήνα περιγράφουν την καθημερινότητά τους εν ώρα εργασίας.

Ο Δημήτρης Μακρυνός βρέθηκε στο επάγγελμα πριν 2 χρόνια, ενώ ο Ερρίκος Γκέρι μετράει ήδη πενταετή εμπειρία πάνω στο μηχανάκι. Περιγράφουν τις συνθήκες εργασίας, τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν στον δρόμο και μοιράζονται στιγμές καθημερινής γκρίνιας και τρελών απαιτήσεων.

Από το ημερολόγιο των ντελιβεράδων της Ελλάδας δεν απουσιάζουν η καταπάτηση βασικών εργασιακών τους δικαιωμάτων και τα τροχαία δυστυχήματα.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
τροχαίο, podcast, εργασιακά, αγορά εργασίας, παραγγελία, μηχανή, διανομέας, διανομή, ντελιβεράς, ντελίβερι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK