14:59 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν σκέψεις και συναισθήματα, πάθη κι επιλογές που καθόρισαν την πορεία τους.

Εν μέσω δεύτερου γενικού lockdown λόγω Covid-19, συνδεόμαστε μέσω Skype (αποστασιοποίηση γαρ) με τον Λάμπρο Φισφή και τον ρωτάμε αν θεωρεί ότι το stand up comedy έχει «πιάσει» στην Ελλάδα. 

Αυτή ξεχώρισε ως την πλέον ενδιαφέρουσα ερώτηση ο αγαπημένος μου κωμικός, ενώ μίλησε αναλυτικά για όσα δεν παρατηρούν οι υπόλοιποι επιβάτες στα αεροπλάνα, για το απατηλό όνειρο να γίνει αστροναύτης, αλλά και για το ζώο της δύναμής του (που δεν είναι άλλο από το μυρμήγκι). Απαριθμεί τις δουλειές που έχει κάνει εντός κι εκτός συνόρων και περιγράφει τις κακουχίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της πορείας του ως κωμικός.

Τέλος, απολογείται για την πανέμορφη γυναίκα που παντρεύτηκε (η οποία φέρει και το επώνυμό του) και μιλά για την προπώληση της μεγαλύτερης stand up comedy παράστασης που έγινε ποτέ (την 1η Ιουνίου του 2021 καλά νά 'μαστε).

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
YouTuber, YouTube, σάτιρα, θεατρική παράσταση, θέατρο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK