01:45 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 30
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μια ιστορία (ή και περισσότερες).

Λίγο ελεύθερο χρόνο έχει στη διάθεσή του κάθε Δεκέμβριο ο Χρήστος (δεν μαρτυράμε το πραγματικό όνομα), καθώς εκτός από τη βασική του δουλειά, τρέχει να προλάβει όλα όσα ζητούν μικρά και μεγάλα παιδιά στέλνοντας γράμμα στον «Dear Santa».

Λάτρης των Χριστουγέννων ο ίδιος από παιδί, η πρώτη φορά που ντύθηκε Άγιος Βασίλης ήταν μεταξύ γνωστών και φίλων για πλάκα. Αντίθετα, η δεύτερη φορά και αρκετές που ακολούθησαν ήταν μελετημένες στη λεπτομέρεια και καθόλου τυχαίες.

Επί 12 μήνες τον χρόνο εργάζεται ως τραπεζικός υπάλληλος, μόνο έναν από αυτούς καταφέρνει να το συνδυάσει με την κόκκινη χνουδωτή στολή του αγαπημένου (όλων μας) Άγιου. «Τι ωραία που θα ήταν αν συνέβαινε αντίστροφα», θα τον ακούσετε να λέει, αφού η χαρά κι η αγάπη δεν χορταίνονται.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, δώρα, χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Άγιος Βασίλης, γιορτές, πρωτοχρονιά, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Χριστούγεννα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK