09:30 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 40
Βρείτε μας

Κάθε άνθρωπος που συναντάμε κάτι φοβάται, κάτι αγαπά και κάτι έχει χάσει. Κάθε άνθρωπος έχει κάτι να του λείπει, κάτι που τον κάνει να χαίρεται βαθιά, να γελάει δυνατά ή να λυπάται. Στη σειρά HUMAN podcast, η Ανδρονίκη Τσατσαρώνη αναζητά ανθρώπους που θέλουν να μοιραστούν μια ιστορία (ή και περισσότερες).

Η Ιουλία γεννήθηκε στην Αλβανία στις 2 Σεπτεμβρίου του 1994. Ένα χρόνο αργότερα, η οικογένειά της μετακόμισε στην Ελλάδα αναζητώντας σπίτι και εργασία. 

Βίωσε από παιδί τον ρατσισμό και την περιθωριοποίηση επειδή ήταν «ξένη». Πάντοτε, όμως, είχε δίπλα της δύο υποστηρικτικούς γονείς και τον καλύτερο φίλο της, τον μεγαλύτερο αδερφό της. Μεγάλωσε σε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου ένιωθε ελεύθερη να είναι ο εαυτός της. Πήρε αγάπη και αποδοχή. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας, έμαθε ξένες γλώσσες και άρχισε να ταξιδεύει που τόσο πολύ της άρεσε.

Σε λίγους μήνες, τον Ιούλιο του 2021, όταν το ημερολόγιο γράψει 25, η Ιουλία θα γιορτάσει για πρώτη φορά αυτό που η ίδια ονόμασε «δεύτερα γενέθλια». Τον Ιούλιο του 2021 θα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταπίνοντας περίπου 140 χάπια.

Πάτα play και άκουσε το podcast:

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
θάνατος, πένθος, podcast, κατάθλιψη, ψυχιατρική εξέταση, ψυχική διαταραχή, ψυχολόγος, ψυχολογία, ψυχίατρος, Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, ψυχικές ασθένειες, αυτόχειρας, απόπειρα αυτοκτονίας, αυτοκτονία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK