19:54 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021

Ο Άγγελος πέρασε έντεκα χρόνια, ένα μήνα και 13 ημέρες στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού

PODCASTS
Λήψη σύντομου url
Από
0 60
Βρείτε μας

Ο Άγγελος γεννήθηκε σε ένα χωριό της Κρήτης στις 30 Μαρτίου του 1990. Ήταν παιδί 8 ετών, την πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν δωδεκάχρονο συγχωριανό του. Λίγο καιρό αφότου ενηλικιώθηκε, σκότωσε έναν εντελώς άγνωστό του άνδρα, τον οποίο βρήκε να κοιμάται στην παραλία που σύχναζε. Δεκαέξι μέρες μετά ομολόγησε το έγκλημα.

Ο Άγγελος* γεννήθηκε σε ένα χωριό της Κρήτης στις 30 Μαρτίου του 1990. Μεγάλωσε πιστεύοντας ότι αν δεν είχε χάσει τον πατέρα του δύο χρόνια μετά τη γέννησή του, η ζωή του θα ήταν πολύ διαφορετική. Όμορφα διαφορετική.

Ήταν παιδί 8 ετών, την πρώτη φορά που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν δωδεκάχρονο συγχωριανό του. Δε μίλησε. Είχε ανάγκη να ανήκει σε μια παρέα. Ποτέ κανείς δεν έμαθε ότι αυτή η παρέα πέντε παιδιών, μαθητές δημοτικού ακόμη, τον κακοποιούσε συστηματικά επί τρία ολόκληρα χρόνια.

Λίγο καιρό αφότου ενηλικιώθηκε, ο Άγγελος σκότωσε έναν εντελώς άγνωστό του άνδρα, τον οποίο βρήκε να κοιμάται στην παραλία που σύχναζε. Δεκαέξι μέρες μετά ομολόγησε.

Στις 29 Οκτωβρίου του 2019 αποφυλακίστηκε από το Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού, όπου παρέμεινε έγκλειστος για 11 χρόνια, 1 μήνα και 13 ημέρες. Σήμερα μιλά για το έγκλημα που διέπραξε και για την «ελεύθερη» ζωή που απέκτησε μέσα στη φυλακή.

*Τα πλήρη στοιχεία του Άγγελου δεν αναφέρονται για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Ακούστε τα podcast του Sputnik Ελλάδα εδώ ή βρείτε τα εύκολα κάνοντας subscribe/follow: SOUNDCLOUD, Google Podcasts, Apple Podcasts.

Tags:
podcast, εγκληματίας, δολοφόνος, ποινή φυλάκισης, ποινές, ποινή, ανθρωποκτονία, δολοφονική επίθεση, δολοφονία, βιασμός ανηλίκου, βιασμός, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική βία, ψυχιατρείο, αποφυλάκιση, φυλακές Κορυδαλλού, φυλακισμένοι, φυλακισμένος, φυλακές, φυλακή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK