ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η διοργανώτρια αρχή πήρε θέση για όλα όσα λέγονται το τελευταίο 24ωρο για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη με τον Ολυμπιακό να κάνει επίσημη καταγγελία στην ΕΕΑ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού One Channel ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με τη Ξάνθη προέβη σήμερα το πρωί σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η γενική διευθύντρια των Πειραιωτών, Λίνα Σουλούκου, ανέφερε πως έγινε καταγγελία ενώπιον της αρμόδιας ΕΕΑ για ευθεία παραβίαση των διατάξεων του αθλητικού νόμου και ζητούν από την επιτροπή να δει άμεσα το θέμα.

«Η όποια απόφαση θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα»

H Super League μετά την καταγγελία του Ολυμπιακού στην ΕΕΑ πήρε θέση και ζήτησε ταχύτατη εξέταση της υπόθεσης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είναι αυτονόητο πως η Super League, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρεπορτάζ για σχέσεις Σαββίδη - Ξάνθης φέρνει θύελλα – Η αντίδραση του ΠΑΟΚ

Καταγγελία Ολυμπιακού στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη

Tags:
Super League 1, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK