14:05 31 ΜΑΡΤΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σε αποχή μέχρι νεωτέρας προχωρούν οι διαιτητές της Super League 1, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωσή τους το βράδυ της Δευτέρας (23/12), καθώς -όπως τονίζουν- «κανείς δε θέλει να γυρίζει σπίτι του κοιτάζοντας τριγύρω και έχοντας στο μυαλό του ότι κάποιος τον "περιμένει"».

Τη δική τους ανακοίνωση για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέδωσαν, το βράδυ της Δευτέρας (23/12), οι διαιτητές της Super League 1, κάνοντας λόγο για «αποχή μέχρι νεωτέρας» αλλά και τονίζοντας πως «κανείς δεν θέλει να γυρίζει στο σπίτι του κοιτάζοντας τριγύρω».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύει το gazzetta.gr, αναφέρεται το εξής:

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν πολλές φορές το τι συμβαίνει σήμερα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Άλλη μια επίθεση με στόχο διαιτητή έλαβε χώρα σήμερα, 23-12-2019, και το να καταδικάζουμε μόνο δε φτάνει. Δυστυχώς, ήδη περιμένουμε και τον επόμενο μετά από αυτό. Το νοσηρό και τοξικό περιβάλλον που επικρατεί, η ποινικοποίηση του λάθους και το να είναι  πάντα η ελληνική διαιτησία στο κάδρο ως η αποκλειστική υπεύθυνη για όλα όσα συμβαίνουν, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει».

Στη συνέχεια, γνωστοποιείται αποχή μέχρι νεωτέρας ύστερα από ομόφωνη απόφαση μέχρις ότου -όπως υποστηρίζουν- να εφαρμοστούν «όσα κατά καιρούς ανακοινώνονται».

Έπειτα, οι διαιτητές της Super League 1 σημειώνουν ότι δεν θέλουν να συμμετάσχουν «στο παιχνίδι των ανακοινώσεων, των εντυπώσεων, των μηνύσεων, των απειλών και ύβρεων, της λεκτικής και σωματικής βίας».

Τέλος, οι διαιτητές της Super League 1 κατέστησαν σαφές το εξής:

«Κανείς δε θέλει να γυρίζει σπίτι του κοιτάζοντας τριγύρω και έχοντας στο μυαλό του ότι κάποιος τον "περιμένει". Μέχρι τότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις προστατεύοντας  τις οικογένειες μας».

Διαβάστε ακόμα:

Κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή στον αγώνα Βόλος - Ολυμπιακός

Tags:
ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, ανακοίνωση, Super League 1, διαιτητές
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK