11:51 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της επιβεβαίωσε την έφοδο του ΣΔΟΕ, αλλά τονίζει πως πρόκειται για συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο.

Η ΕΠΟ έκανε επίσημα γνωστό πως κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα τα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Πάντως, άλλος έλεγχος δεν έγινε γίνει την τελευταία τριετία και όπως αναφέρει η Ομοσπονδία οι οικονομικές της υπηρεσίες της συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας και έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019. Δηλαδή επί εποχής του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της.

«Η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης», καταλήγει η ανακοίνωση με τον έλεγχο πάντως να συνεχίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ντου» του ΣΔΟΕ στην ΕΠΟ με δύο εισαγγελείς

Αυστηρό μήνυμα Αυγενάκη προς ΕΠΟ

Tags:
Βαγγέλης Γραμμένος, ΕΠΟ, ΣΔΟΕ, ΕΠΟ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK