19:21 06 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, βρίσκεται στην Ελβετία - έδρα της UEFA και της FIFA. Θα έχει σειρά επαφών με ανώτατα στελέχη των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.

Στην Ελβετία μετέβη τη Δευτέρα ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο οποίος θα έχει σειρά επαφών με ανώτατα στελέχη της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την αναδιάταξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, το κυβερνητικό στέλεχος θα έχει συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA), αλλά και της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FIFA).

Οι παραπάνω επαφές εντάσσονται στο πλαίσιο των κυβερνητικών πρωτοβουλιών για την αναμόρφωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την πρόσφατη τροπολογία για την αποφυγή του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Μάλιστα, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αφήσει ανοιχτό και το ενδεχόμενο του ποδοσφαιρικού «Grexit», όπως και της διακοπής του πρωταθλήματος της Super League 1, εφόσον «δεν αλλάξει η κατάσταση».

Το Σάββατο, στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος κλήθηκε να συζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη για τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, FIFA, FIFA, UEFA, UEFA, Γιώργος Γεραπετρίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK