04:19 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν θα βρεθεί στην Αθήνα αποδεχόμενος την πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, συναντήθηκε σήμερα (03.02.2020) στην Ελβετία με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο πλαίσιο των επαφών που κάνει η Ελλάδα στην Ελβετία για την «ανάταξη και επανεκκίνηση» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βασικός λόγος της επίσκεψης είναι η σύναψη συμφωνητικού παροχής τεχνικής βοήθειας για την επανεκκίνηση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο κ.Γεραπετρίτης μετέφερε στον πρόεδρο της UEFA την προσωπική πρόσκληση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για να έρθει στην Ελλάδα, και ο πρόεδρος της UEFA αποδέχθηκε την πρόσκληση σύμφωνα με το gazzetta.gr

Μάλιστα, όπως επισημαίνεται στο αμέσως προσεχές διάστημα, ο κ. Τσέφεριν θα βρίσκεται στην Αθήνα.

Σημειώνεται επίσης, πως ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε και με αξιωματούχους της UEFA για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας στο Σχέδιο ανάταξης και επανεκκίνησης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τέλος, πρέπει να τονιστεί πως η ελληνική αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις και με αξιωματούχους της FIFA και στόχος είναι να γίνει το ίδιο και με τον Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος είναι πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, και θα λάβει επίσης πρόσκληση του Πρωθυπουργού για επίσκεψη στην Αθήνα.

Φανερά ενοχλημένη η ΕΠΟ ζητά συνάντηση με FIFA / UEFA για τους κυβερνητικούς χειρισμούς

Την άμεση συνάντηση με FIFA και UEFA ζητά το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ υπό τον Βαγγέλη Γραμμένο για το ζήτημα των κυβερνητικών χειρισμών και της παρέμβασης στο αυτοδιοίκητο, ενώ ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να πάει άμεσα στη Νιόν ο Γραμμένος.

Η διοίκηση της Ομοσπονδίας είναι σαφέστατα ενοχλημένη από τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και εξακολουθεί να θεωρεί πως οι Κυβερνώντες επιδιώκουν να ρίξουν την νυν εκλεγμένη διοίκηση με κάθε τρόπο, παρακάμπτοντάς της.

Εκτός από τα στελέχη της ΕΠΟ έντονες αντιδράσεις υπάρχουν και από τους εκπρόσωπους των Ενώσεων, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν κινήσεις που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το πρόβλημα.

Επίσης εκτός από τις συναντήσεις με τις FIFA / UEFA η ΕΠΟ θα συγκαλέσει μες στον Φλεβάρη Δ.Σ. και Γενική Συνέλευση για το επόμενο πλαίσιο των κινήσεών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης: «Μνημόνιο ανάταξης» αλλιώς ποδοσφαιρικό Grexit – Απείλησε με διακοπή πρωταθλήματος

Τροπολογία για ΠΑΟΚ - Ξάνθη: Ψηφίστηκε με 156 υπέρ

 

Tags:
ελληνικό ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, Super League, FIFA, UEFA, Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιώργος Γεραπετρίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK