16:53 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μετά τον Υπουργό Επικρατείας στη Νιόν της Ελβετίας θα ταξιδέψει και ο Βαγγέλης Γραμμένος για να μιλήσει με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης δεσμεύτηκε στις επαφές που είχε με τη FIFA και την UEFA στη Νιόν της Ελβετίας πως θα αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες  από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αν δεν συμμορφωθούν με τους κανόνες.

Οι συναντήσεις πάντως της UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα συνεχιστούν και αύριο με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Ευάγγελο Γραμμένο.

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας θα συναντηθεί αύριο στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη Νιόν με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, καθώς και με τα κορυφαία στελέχη της.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος θα συνοδεύεται από τον ταμία της ομοσπονδίας κ. Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Λεωνίδα Θωμαΐδη. Στις συναντήσεις αυτές αναμένεται να συζητηθούν διεξοδικά τα θέματα της επικαιρότητας του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς και όλες οι πρόσφατες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεραπετρίτης: Ομάδες με πολυϊδιοκτησία θα χάνουν βαθμούς σε κάθε αγώνα

Κρίση στο ποδόσφαιρο: Στην Ελβετία ο Γεραπετρίτης για επαφές με UEFA και FIFA

Tags:
Αλεξάντερ Τσέφεριν, UEFA, ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK