04:46 03 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε το σκεπτικό της εισήγησης της για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για το θέμα της πολυιδιοκτησίας.

Έπειτα από δύο εβδομάδες η ΕΕΑ έβγαλε το σκεπτικό της για την πολυσυζητημένη υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, αφού η εισήγηση της για υποβιβασμό είχε γίνει γνωστή από τις 27 Ιανουαρίου.

Σήμερα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε το σκεπτικό της στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League και οι εμπλεκόμενες ομάδες που είναι ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη και ο Ολυμπιακός περιμένουν εντός της ημέρας να δημοσιευτεί.

Έτσι, έπειτα από αναμονή αρκετών ημερών θα γίνει γνωστή η γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Οπως ανακοινώθηκε διαβιβάστηκε στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, δια του υπ' αριθμόν πρωτοκόλλου 96/10.2.2020 εγγράφου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού η «από 27.01.20 Έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που αφορά: α) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και β) την ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ Α.Ο. και ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Μάλιστα, εντός των προσεχών ημερών, θα οριστεί και δικάσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ: Φουλ επίθεση σε ΕΕΑ και Αυγενάκη

Χήτας στο Sputnik: Οι μεγαλοκαρχαρίες δεν θα αφήσουν κανέναν υπουργάκο να τους πλήξει

Tags:
Ολυμπιακός, Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ξάνθη, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK