01:58 02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ισπανικό ραδιόφωνο αποκάλυψε πως η Μπαρτσελόνα έχει μισθώσει εταιρεία για να να βλάψει παίκτες μέσω social media και η καταλανική ομάδα το διαψεύδει.

Ο σταθμός «Cadena Ser» ανέφερε πως η Μπαρτσελόνα έχει προσλάβει μια εταιρεία με την ονομασία «Ι3 Ventures» ώστε να σχολιάζει και να σχηματίζει γνώμες μέσω των κοινωνικών δικτύων κατά των ποδοσφαιριστών και να προστατεύει τη φήμη του προέδρου Μπαρτομέου.

Η Μπαρτσελόνα με επίσημη δήλωση της αρνείται τα πάντα κατηγορηματικά και έχει απειλήσει να αναλάβει νομική δράση εναντίον των μέσων ενημέρωσης που έχουν αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες και επιπλέον, απαιτεί δημόσια διόρθωση.

«Απολύτως ψευδές»

Επίσης, η εταιρεία «I3 Ventures» αμφισβητεί τα πάντα, αναφέροντας πως σε σχέση με τις πληροφορίες που διαδίδονται σήμερα μέσω μέσων μαζικής ενημέρωσης, στην οποία γίνεται αναφορά σε μια σύμβαση με την FC Barcelona, ​​μέσω της οποίας δημιουργείται η δημιουργία "αποκλεισμού" περιεχομένου στους ανθρώπους, αθλητές και επιχειρηματίες, θέλουμε να δηλώσουμε ρητά ότι είναι απολύτως ψευδές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός στη Μπαρτσελόνα: Μίσθωσε εταιρεία για να «κράζει» τους παίκτες

Tags:
Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, Μπαρτσελόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK