09:03 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Το σκάνδαλο στην Ισπανία με την Μπαρτσελόνα και την εταιρία που μίσθωσε για να κράζει τους ποδοσφαιριστές μέσω των social media συνεχίζεται...

Η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, φέρεται να έχει μισθώσει εταιρεία για να καθαρίσει την εικόνα του πρόεδρου και να βλάψει παίκτες μέσω των social media.

Η ομάδα της Βαρκελώνης με επίσημη δήλωση της αρνήθηκε τα πάντα κατηγορηματικά και απείλησε να αναλάβει νομική δράση εναντίον των μέσων ενημέρωσης που έχουν αποκαλύψει αυτές τις πληροφορίες και επιπλέον, απαίτησε δημόσια διόρθωση.

Πάντως, σήμερα η Μπάρτσα ανακοινώνει ότι διακόπτει τη σύμβαση με την εταιρία I3 Ventures που «έκραζε» τους παίκτες και στην ουσία παραδέχεται τη σχέση με την εταιρεία που εξαπέλυσε το σκάνδαλο, αλλά λέει ότι «η Μπαρτσελόνα δεν προσέλαβε υπηρεσίες για να δυσφημήσει κανέναν και θα αμυνθούμε εναντίον όσων μας κατηγορούν».

Όλα δείχνουν πως η εταιρεία που προσέλαβαν οι Καταλανοί είχε ένα δομημένο σχέδιο για να δυσφημίσει τον Βίκτορ Φοντ, ο οποίος είναι υποψήφιος για τις επόμενες προεδρικές εκλογές του καταλανικού συλλόγου.

Tags:
La Liga, Τζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, Μπαρτσελόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK