00:12 05 ΑΠΡΙΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η ΕΠΟ κατέθεσε σήμερα (20/2/2020) στην UEFA τον φάκελο υποψηφιότητας για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο.

Οπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τη σύνταξη του φακέλου υποψηφιότητας, πέρα από τη στενότατη συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με το Υφυπουργείο Αθλητισμού και τον Δήμο Ηρακλείου της Κρήτης, απαιτούνταν η συνδρομή Υπουργείων, Αυτοδιοίκησης και φορέων.

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκαν τα Υπουργεία Πολιτισμού, Προστασίας του Πολίτη, Εξωτερικών, Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας, το ΕΣΚΑΝ, η Περιφέρεια Κρήτης, η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, η Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου, ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ που παραχωρεί τα προπονητήριά της και άλλοι.

Εκτός από την Ελλάδα, υποψηφιότητα για τον τελικό έχουν εκφράσει τα Τίρανα, τα Σκόπια και η Σεντ Ετιέν στη Γαλλία και η διαδικασία τεχνικής αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων και επισκέψεων στις υποψήφιες πόλεις θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο νικητής ανάθεσης των δύο τελικών θα ανακοινωθεί στις 3 Δεκεμβρίου 2020 από την Εκτελεστική Επιτροπή της UEFA.

Tags:
Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ΕΠΟ, ΕΠΟ, Europa Conference League, Παγκρήτιο, Παγκρήτιο Στάδιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK