ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, η Γουλβς με επίσημη ανακοίνωση της απαγορεύει τα αυτόγραφα στους παίκτες λόγω κορονοϊού.

Η αγγλική ομάδα παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της τρέχουσας εξάπλωσης του COVID-19 και μετά τα πρώτα διαγνωσμένα κρούσματα κορονοϊού που έχουν συρρικνωθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο παίρνει τα μέτρα της.

Η Γουλβς κάνει τώρα βήματα για να μειώσει τον κίνδυνο της υγείας της κοινότητας της περιορίζοντας τις δημόσιες υποχρεώσεις για τους υπαλλήλους του.

Οι παίκτες και το προσωπικό έχουν κληθεί να αποφύγουν τυχόν περιττές συναντήσεις, γεύματα ή άλλες δημόσιες υποχρεώσεις και να αποφύγουν προσωρινά την ανεπιθύμητη αλληλεπίδραση των φιλάθλων όπως φωτογραφίες selfie ή αυτόγραφα.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League αναγνωρίζει ότι αυτό θα είναι απογοητευτικό για ορισμένους φιλάθλους, αλλά τονίζει ότι αυτό είναι ένα προσωρινό μέτρο για την προστασία της τρέχουσας ευημερίας της ομάδα και είναι μια απόφαση που δεν έχει ληφθεί ελαφρώς.

Επιπλέον, οι παίκτες και το προσωπικό της ομάδας ενημερώθηκαν πως πρέπει να αποφεύγουν τη χειραψία όταν ένα ζεστό χαμόγελο και προσωπικός χαιρετισμός αρκεί.

Οι υποστηρικτές της θα έχουν παρατηρήσει ενημερωτικές αφίσες για το πλύσιμο των χεριών και την απολύμανση στο γήπεδο στα πρόσφατα παιχνίδια και η λέσχη βλέπει τη διατήρηση της άριστης προσωπικής υγιεινής ως ευθύνη της ευρύτερης κοινότητας της Γουλβς.

Τα προϊόντα απολύμανσης χεριών θα προστεθούν σε όλες τις εισόδους, σε όλα τα τραπέζια και σε κάθε μπάνιο, τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούν τακτικά όλο το προσωπικό και οι επισκέπτες.

Το πλύσιμο των χεριών σας είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους από το COVID-19 και άλλες ασθένειες, όπως τροφική δηλητηρίαση και γρίπη.

Επί του παρόντος, δεν υπάρχει καμία επίδραση στους επικείμενους αγώνες, αλλά ο σύλλογος θα συνεχίσει να παίρνει καθοδήγηση από την Premier League, την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Ολυμπιακός, Europa League, κοροναϊός, κορονοϊός, Γουλβς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK