08:20 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε για την εξάπλωση του κορονοϊού και το πόσο δύσκολο είναι να αλλάξουν οι ημερομηνίες των αγώνων.

Οι ποδοσφαιρικές αρχές, όπως ενημέρωσε ο Θεοδωρίδης είναι σε συνεργασία με τις κυβερνήσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού και επικρατεί αισιοδοξία για την διεξαγωγή του Euro 2020.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA τόνισε πως η Ομοσπονδία έχει εργαστεί με πολλές λεπτομέρειες πάνω σε σενάρια για το Εuro που ξεκινά τον Ιούνιο.

Εχουμε πολλούς αγώνες τις δυο επόμενες εβδομάδες, οπότε υπάρχουν διαφορετικά σενάρια, τα οποία δε μας επιτρέπεται να τα μοιραζόμαστε αυτή την στιγμή. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι ναι, υπάρχουν σχέδια για όλα. Εχουμε λάβει σοβαρά υπόψη μας τον κίνδυνο και την αγωνία όλων των ενδιαφερομένων. Δεν θέλουμε να αρχίσουμε να κάνουμε προβλέψεις για το τι μπορεί να συμβεί σε τρεις ή τέσσερις μήνες

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης αποκάλυψε πως την Δευτέρα συναντήθηκε με τις ευρωπαϊκές λίγκες για την δημιουργία μίας ομάδας συντονισμού για την αντιμετώπιση της κατάστασης έχοντας επαφή με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τις διάφορες κυβερνήσεις.

Το πρόγραμμα είναι φορτωμένο και είναι δύσκολο να βρεθεί χώρος για τα ματς, με το να δουλεύουμε μαζί θα καταφέρουμε να βρούμε λύσεις. Δουλεύουμε πάνω σε διάφορα σενάρια. Τα τελικά του Euro αρχίζουν τον Ιούνιο. Τις ερχόμενες εβδομάδες έχουμε άλλα παιχνίδια μπροστά μας. Δεν θέλουμε να μοιραστούμε περαιτέρω λεπτομέρειες. Τα πιο επείγοντα πράγματα είναι τα ματς που έχουμε στις ερχόμενες δύο εβδομάδες. Υπάρχουν όμως πλάνα για τα πάντα.

Αυτά είπε ο Θεοδωρίδης για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του Euro 2020, που θα λάβει χώρα σε 12 διαφορετικές πόλεις της Ευρώπης.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κοροναϊός, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, UEFA, Euro 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK