ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια της μεγάλης κατηγορίας του πρωταθλήματος της χώρας θα διεξαχθούν χωρίς πολύ κόσμο.

Η Γαλλίδα υπουργός αθλητισμού έκανε γνωστό πως οι αναμετρήσεις για τη Ligue 1 θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών, εκτός από ορισμένα παιχνίδια που θα επιτραπεί η είσοδος έως 1000 θεατών. Στη Γαλλία παίρνουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για να μην εξαπλωθεί ραγδαία ο κορονοϊός στη χώρα

Πρέπει να σεβαστούμε ότι ως 1000 άτομα μπορούν να βρεθούν στο γήπεδο. Είτε οι ομάδες θα συμμορφωθούν σε αυτή την απόφαση και θα πωλούν ως 1000 εισιτήρια, είτε θα παίζουν κεκλεισμένων των θυρών ή θα αναβάλλουν τα παιχνίδια αν είναι δυνατόν.

Η Υπουργός Αθλητισμού ανέφερε επίσης πως το ίδιο θα ισχύσε και για τα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Γαλλίας μέσα στον Μάρτιο κόντρα σε Ουκρανία και Φινλανδία.

Ο Υπουργός Υγείας, Ολιβιέ Βεράν στο τέλος της συνεδρίασης του Συμβουλίου Άμυνας που διήρκησε περισσότερες από δύο ώρες στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων, ανέφερε πως σε εθνικό επίπεδο, απαγορεύονται όλες οι συγκεντρώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες θα ξεπερνούν τους 1.000.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός, Ligue 1
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK