ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Ελάχιστα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα συνεχίζουν να διεξάγονται και μετά την τηλεδιάσκεψη της UEFA την Τρίτη είναι πιθανό να αποφασίσει να αναστείλει και το ρωσικό.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε επίσημα πως στις 17 Μαρτίου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν ακόμα και για το Euro, εκτός από τις διοργανώσεις της UEFA.

Η ΟΥΕΦΑ καλεί τις Ομοσπονδίες και τους συλλόγους για να αποφασίσουν από κοινού την προσεχή Τρίτη, αφού η έξαρση του κορονοϊού έχει ταράξει τα νερά και στον αθλητισμό.

Η απόφαση για το ρωσικό πρωτάθλημα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη θέση της UEFA όσον αφορά την αναβολή του Euro 2020, δηλαδή αν πάει για παράδειγμα για το καλοκαίρι του 2021, τότε η Ευρωπαϊκή Ένωση Ποδοσφαίρου θα έχει την ευκαιρία να ολοκληρώσει τα εθνικά πρωταθλήματα.

Η Ρωσία, όπως αναφέρει το Sport Express δεν υπάρχει σχεδόν καμία αμφιβολία, ότι δεν θα πάει ενάντια στην ΟΥΕΦΑ. Η επιδημιολογική κατάσταση της χώρας δεν είναι τόσο κρίσιμη όπως, για παράδειγμα, στην Ιταλία, ωστόσο, οι Αρχές λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Μέχρι στιγμής, οι αγώνες στη Μόσχα μέχρι τις 10 Απριλίου περιορίζεται στη παρουσία μέχρι 5.000 θεατών. Στην Αγία Πετρούπολη, από τις 16 έως τις 30 Απριλίου μέχρι 1000 και στην επικράτεια του Κρασνοντάρ, οι συναντήσεις πραγματοποιούνται χωρίς θεατές καθόλου, όπως και στο Εκατερινγκμπουργκ.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Euro 2020, UEFA, ποδόσφαιρο, Ρωσία, κρούσματα, κρούσμα, κοροναϊός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK