16:21 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 20
Βρείτε μας

Η έξαρση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη έχει φέρει αμφίβολη τη διεξαγωγή του Euro 2020 το καλοκαίρι και η Ρωσία προσφέρεται να το φιλοξενήσει.

Στη συζήτηση σχετικά με τη φιλοξενία του EURO 2020, η Ρωσία προσέφερε τη βοήθειά της στην UEFA ως πιθανό οικοδέσποινα ανοίγοντας έτσι μια νέα προοπτική.

«Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει πρώτα να συζητήσουμε ποια θα είναι η μορφή, πόσα παιχνίδια θα διεξαχθούν και ούτε καθεξής. Υπάρχει απλώς μια προθυμία από τη Ρωσία να βοηθήσει στη δύσκολη κατάσταση στην οποία μπορούν να βρεθούν οι διοργανωτές», δήλωσε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, Αλεξέι Σορόκιν.

Ο Σορόκιν τόνισε πως οι τελικοί στη Ρωσία «πρέπει να αξιολογηθούν από την UEFA» και είναι δύσκολο να διεξαχθεί το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το ερχόμενο καλοκαίρι. Η μετατόπιση του το Δεκέμβριο αυτού του έτους ή το καλοκαίρι του 2021 μοιάζει πολύ πιο πιθανή.

«Φυσικά θα δώσουμε προσοχή σε αυτό που θα αποφασίσει η UEFA, αλλά η Ρωσία έχει μεγάλη εμπειρία στο να φιλοξενήσει σημαντικά γεγονότα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ ο υπουργός Αθλητισμού, Όλεγκ Ματούζιν δήλωσε: «Είμαστε έτοιμοι να λάβουμε όλα τα μέτρα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των αθλητών».

Υπενθυμίζουμε πως η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε επίσημα πως στις 17 Μαρτίου θα υπάρξει τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν και για το Euro, εκτός από τις διοργανώσεις της UEFA.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
UEFA, κρούσματα, κρούσμα, Ρωσία, κοροναϊός, κορονοϊός, Euro 2020
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK