19:44 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 10
Βρείτε μας

Τα μεγάλα ρωσικά πρωταθλήματα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χόκεϊ ανακοίνωσαν τη διακοπή τριών εβδομάδων λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα.

Δεν υπάρχει πλέον ποδόσφαιρο, μπάσκετ και χόκεϊ επί πάγου στη Ρωσία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η απόφαση για τη διακοπή όλων των διοργανώσεων εντάσσεται στα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού που έχει ήδη πλήξει περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το επαγγελματικό πρωτάθλημα του χόκεϊ ήταν το μόνο που εξακολουθούσε να διεξάγει αγώνες εν μέσω κλεισίματος του NHL και αρκετών πρωταθλημάτων στην Ευρώπη.

Η RPL και η VTB United League αναστείλουν τα τουρνουά τους μέχρι τις 10 Απριλίου, ενώ η Ρωσία θα υιοθετήσει αυστηρότερα μέτρα για να καταπολεμήσει τον θανατηφόρο ιό.

Τη Δευτέρα, το υπουργείο Αθλητισμού ανακοίνωσε την ακύρωση όλων των διεθνών και εθνικών αθλητικών εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν στη Ρωσία και η χώρα έχει επεκτείνει τα μέτρα της για την καταπολέμηση της έξαρσης του κορονοϊού, συμπεριλαμβανομένου του κλεισίματος των σχολείων, της απαγόρευσης δημόσιων συγκεντρώσεων περισσότερων από 50 ατόμων και του κλείσιμου των συνόρων για αλλοδαπούς.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, κοροναϊός, χόκεϊ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Ρωσία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK