ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός (2116)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Premier League αποφάσισε πως λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού στη Μεγάλη Βρετανία το πρωτάθλημα θα αναβληθεί μέχρι και τις 30 Απριλίου.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η Premier League αναφέρει πως σκέψεις του αγγλικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου είναι με όλους τους ανθρώπους που επηρεάζονται από το COVID-19 και είναι ενωμένες για να βρουν τρόπους για να επαναλάβουν τη σεζόν 2019/20 μόλις είναι όλα ασφαλές.

Είμαστε ενωμένοι στη δέσμευσή μας να βρούμε τρόπους για την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019/20 και να διασφαλίσουμε ότι θα διεξαχθούν όλοι οι αγώνες μόλις είναι ασφαλές και δυνατό.

Επίσης, τόνισε πως υποστήριξε την ΟΥΕΦΑ για την αναβολή του EURO 2020 για να δημιουργηθεί χώρος στο ημερολόγιο για να εξασφαλιστεί ότι οι εθνικοί και ευρωπαϊκοί αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλων θα έχουν αυξημένη ευκαιρία να παιχτούν και με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσουν την ακεραιότητα κάθε αγώνα.

Το συμβούλιο της FA συμφώνησε να παραταθεί αυτό το όριο επ 'αόριστον για την εποχή 2019/20 σε σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Αγγλία θα αναβληθεί περαιτέρω μέχρι τις 30 Απριλίου, αφού η έξαρση του κορονοϊού παραμένει ασαφής.

Θέμα:
Κορονοϊός (2116)
Tags:
Μεγάλη Βρετανία, κορονοϊός, Premier League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK