08:58 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ιταλία (220)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου μίλησε για την πανδημία του κορονοϊού στην Ιταλία και δη στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει τη μητέρα του.

Ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ βρίσκεται και σε αυτός σε καραντίνα, όπως και όλη η Ιταλία και τόνισε πως δεν μπορεί να βγει από το σπίτι και είναι στην 9η μέρα από τότε που κλείστηκαν στα σπίτια τους.

Μας πήραν από την ομάδα ένα ποδήλατο γιατί αρκετοί παίκτες μένουν σε διαμερίσματα στο κέντρο του Μιλάνου. Δεν είχα κι εγώ πολύ μεγάλο χώρο, αλλά μας έστειλαν μήνυμα από την ομάδα για να μας ρωτήσουν ποιος δεν είχε διάδρομο ή ποδήλατο. Μέσα σε δυο ώρες είχαν όλα τα διαμερίσματα. Μου λείπει η φυσιολογική ζωή...

Ο Ρομέλου Λουκάκου ανέφερε στη συνέχεια πως του λείπει η μητέρα του και ο γιος του, ακόμα και ο αδερφός του  και τους σκέφτεται όλους. Ο διεθνής στράικερ επισήμανε πως τώρα αρχίζει να εκτιμά ό,τι θεωρούσε δεδομένο.

Τέλος, ο φορ της Ίντερ αποκάλυψε πως η μητέρα του έχει διαβήτη και είναι στις ευπαθείς ομάδες και Δεν μπορεί να πάει σπίτι και να την αγγίξει.

Θέμα:
Κορονοϊός Ιταλία (220)
Tags:
Ρομέλου Λουκάκου, κορονοϊός, Ίντερ, Μιλάνο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK