12:44 02 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1763)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Σύνδεσμος φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη ανακοίνωσε πως παραχωρεί το κατάλυμα του σε όποιον γιατρό ή νοσηλευτή το επιθυμεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο νησί βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί λόγω του ιού που έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο βρήκαν έναν τρόπο για να βοηθήσουν τους γιατρούς ή τους νοσηλευτές της Μυτιλήνης.

«Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μυτιλήνης, αναλογιζόμενος το παγκόσμιο πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊου και σεβόμενος όλους αυτούς τους ήρωες της πρώτης γραμμής των νοσοκομείων, νοσηλευτές και γιατρούς αγωνιστές που με αυτοθυσία κάνουν τα αδύνατα δυνατά, ενώ κάποιοι κάνουν βόλτες στα χωριά τους, αντί να βαράει παλαμάκια, παραχωρεί τον σύνδεσμο, για όποιον γιατρό ή νοσηλευτή που βρίσκεται στο νησί επιθυμεί ένα κατάλυμα να μείνει, με τον φόβο να επιστρέψει στην οικογένεια του και τυχόν μεταφέρει κάτι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Επίσης, ο σύνδεσμος αναφέρει πως θα παρέχει ότι τους υποδείξει ο ειδικός για την απολύμανση του χώρου και θεωρούν ότι πρέπει να παραχωρήσουν τον χώρο τους, σε αυτούς που πραγματικά μάχονται ένα αόρατο αντίπαλο.

Τέλος, οι φίλοι του ΠΑΟΚ τονίζουν πως σε όλη αυτή τη δοκιμασία πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, και θα βγούμε πιο δυνατοί, γιατί το εμβόλιο των λαών , ήταν , είναι, και θα είναι για πάντα η αλληλεγγύη.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1763)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Μυτιλήνη, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK