07:55 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Περισσότεροι από τους μισούς κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της Βραζιλίας παραδίδουν τα γήπεδα τους στις αρχές για να τα μετατρέψουν σε νοσοκομεία.

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι της Βραζιλίας παραδίδουν στα γήπεδα τους τις υγειονομικές αρχές για να τους μετατρέψουν σε νοσοκομεία και κλινικές για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού.

Από τη Δευτέρα το πρωί, η Βραζιλία έχει 1.546 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 25 θανάτους, σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το Πανεπιστήμιο John Hopkins στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Με το ποδόσφαιρο στη χώρα να έχει αναστελεί, περισσότερες από τις μισές από τις 20 ομάδες στη Serie A της Βραζιλίας παραιτήθηκαν από τα γήπεδα τους καθώς οι αρχές του πυκνοκατοικημένου Σάο Πάολο και Ρίο ντε Τζανέιρο επιδιώκουν την επέκταση της ικανότητας των νοσοκομείων να αντιμετωπίσουν την κρίση.

Η Φλαμένγκο επιβεβαίωσε επίσης ότι παραδίδει το γήπεδο Maracana στο Ρίο ντε Τζανέιρο στις υγειονομικές αρχές.

Οι αρχές στο Σάο Πάολο δήλωσαν ότι θα εγκαταστήσουν 200 κρεβάτια σε ένα νοσοκομείο στο δημοτικό στάδιο Pacaembu για να ανακουφίσουν την πίεση στα νοσοκομεία της πόλης.

Η Κορίνθιανς δήλωσε ότι έχει διαθέσει το στάδιο Itaquerao και το προπονητικό της κέντρο έτσι ώστε οι αρχές να μπορούν να αξιολογήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της νόσου.

Ο Σάντος ανακοίνωσε ότι θα εγκατασταθεί μια προσωρινή κλινική στο γήπεδο Vila Belmiro.

Την Παρασκευή, ο υπουργός Υγείας προέβλεψε ότι ο ιός θα φτάσει στο αποκορύφωμά του στη χώρα από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, προβλέποντας μια πτώση στις λοιμώξεις από το COVID-19 από τον Σεπτέμβριο.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Βραζιλία
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK