09:23 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε και επίσημα πως δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα έως ότου αποφασίσει η κυβέρνηση και η υγεία.

Συνεχής αύξηση στους θανάτους αλλά και στα κρούσματα από τον κορονοϊό καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία και ο αριθμός των θανάτων έφτασε τους 2.182, καθώς ακόμη 462 θάνατοι καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, δήλωσε το υπουργείο Υγείας τη Δευτέρα.

Μέχρι τώρα, η ισπανική ομοσπονδία είχε αναβάλει μόνο δύο αγωνιστικές, οπότε αποφασίστηκε να παραταθεί αφού η εθνική κατάσταση συναγερμού θα παραταθεί μέχρι τις 11 Απριλίου.

«Συμφωνήσαμε την αναστολή των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών διοργανώσεων μέχρις ότου οι αρμόδιες αρχές της κυβέρνησης της Ισπανίας και της γενικής κρατικής διοίκησης κρίνουν ότι μπορούν να επαναληφθούν και αυτό δεν συνεπάγεται καμία κίνδυνος για την υγεία», αναφέρει η ανακοίνωση.

Τόσο η RFEF όσο και η LaLiga θέλουν να δείξουν τη μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσους αφιερώνουν τις καλύτερες προσπάθειές τους για την παροχή βασικών υπηρεσιών στους Ισπανούς.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Primera Division, La Liga, Ισπανία, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK