19:07 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2017)
0 0 0
Βρείτε μας

Οι πρόεδροι των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου έστειλαν επιστολή ζητώντας και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή να μπει στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ.

Οι πρόεδροι των τριών πρώτων κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου έστειλαν επιστολή προς τον υφυπουργό Αθλητισμού και προς τον υπουργό Εργασίας, ώστε και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή να μπει στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ για το επίδομα των 800 ευρώ.

Ο πρόεδρος της Super League 1, Μηνάς Λυσάνδρου και ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος αιτήθηκαν στον Yπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη να συμπεριληφθεί και το επάγγελμα του ποδοσφαιριστή στη διευρυμένη λίστα του ΚΑΔ.

Επειδή το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βάλει λουκέτο εδώ και αρκετό καιρό οι πρόεδροι των εθνικών κατηγοριών έστειλαν επιστολή, ώστε να λάβουν και οι ποδοσφαιριστές το επίδομα των 800 ευρώ, καθώς κάποιες ομάδες μπορεί να προχωρήσουν σε μείωση ή ακόμα και σε πάγωμα των μισθών προς ορισμένους ποδοσφαιριστές.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (2017)
Tags:
Λεωνίδας Λεουτσάκος, Μηνάς Λυσάνδρου, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Υπουργείο Εργασίας, υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, επίδομα, Super League 2, Super League 1, Super League
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK