08:40 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Το στάδιο της Ρεάλ Μαδρίτης, το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» γίνεται ένα μεγάλο κέντρο για την παροχή υγειονομικής περίθαλψης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνε ένα ακόμα βήμα στον αγώνα της πόλης που έχει εξαπλωθεί πάρα πολύ ο COVID-19 . Η «Βασίλισσα» μόλις ανακοίνωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού για το «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ώστε να γίνει ένα σημαντικό κέντρο για την προμήθεια υγειονομικής περίθαλψης.

Το στάδιο της Ρεάλ θα γίνει ένας προσαρμοσμένος χώρος για να αποθηκεύονται δωρεές για προμήθειες υγείας που προορίζονται για την καταπολέμηση  της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλα αυτά τα υλικά θα παραδοθούν στις ισπανικές υγειονομικές αρχές, υπό την εποπτεία της κρατικής κυβέρνησης, ώστε να καταστεί δυνατή η βέλτιστη και αποδοτική χρήση αυτών των πόρων, τόσο αναγκαίων για την τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία.

Πριν από λίγες ημέρες, η Κοινότητα της Μαδρίτης ανακοίνωσε μια μεγάλη δωρεά από την Ρεάλ Μαδρίτης για την καταπολέμηση του ιού.

 

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Μαδρίτη, Ισπανία, κορονοϊός, Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Ρεάλ Μαδρίτης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK