ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
0 0 0
Βρείτε μας

Στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League συζητήθηκε το θέμα της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ρωτάει για τον πρωταθλητή.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της λίγκας που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι το θέμα της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης πρότεινε η παράταση στην αναστολή του πρωταθλήματος να πάει μέχρι το τέλος Απριλίου και η απόφαση για οριστική διακοπή να είναι ομόφωνη.

«Η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική ημερομηνία. Πρέπει να δούμε την κατάσταση μέχρι τέλος Απριλίου. Αν μιλήσουμε για διακοπή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ' όλους ποιος θα είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελείες. Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση,» τόνισε και πρόσθεσε: «Συμφωνώ με το Working Group, αλλά πρέπει να δοθεί ξεκάθαρη λύση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα βάλουμε μπορούσα το συμφέρον όλων και όχι το συμφέρον του Ολυμπιακού» είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου, συμφώνησαν ο Άρης, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος, ενώ η ΑΕΚ, καθώς και άλλες ομάδες πρότειναν παράταση μέχρι τις 24 Απριλίου αρχικά.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
Tags:
Super League 1, Super League, Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK