ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουν οι προπονήσεις τον Μάιο.

 Ο Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε στον Focus FM 103,6 και αναφέρθηκε στον στόχο ολοκλήρωσης των αγωνιστικών μέχρι τον Ιούλιο, ενώ μίλησε για το μπάσκετ και την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Μέσα στο Μάη ίσως δούμε προπονήσεις, για να δούμε ολοκλήρωση αγωνιστικών τον Ιούλιο. Στο βόλεϊ υπάρχει μία καταρχήν άποψη να προχωρήσουμε σε παύση του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει έρθει κάτι σε εμένα επίσημα. Στο μπάσκετ έχουν καταθέσει έγγραφο με 14-0 από τις συμμετέχουσες ομάδες, να προχωρήσουμε σε διαδικασίες να σταματήσει το πρωτάθλημα», είπε ο Αυγενάκης.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση της εισήγησης της ΕΕΑ για ΠΑΟΚ και Ξάνθη, λέγοντας πως ως φίλαθλος του ΟΦΗ σέβεται τον ΠΑΟΚ που στήριξε την κρητική ομάδα στα δύσκολα χρόνια.

«Τιμώ και σέβομαι την ομάδα και τον κόσμο, δε θα έκανα ποτέ μία ενέργεια να βλάψω μία ομάδα, που ήταν στην κορυφή και ήταν νταμπλούχος. Αν έχω κάνει λάθη, σε άλλη περίπτωση, να τα διορθώσω, αλλά η πρόθεσή μου είναι ξεκάθαρη. Τιμώ την πορεία και την προσφορά και του ΠΑΟΚ και του Αρη και του Ηρακλή», επισήμανε.

Τέλος, ο Λευτέρης Αυγενάκης για τις αλλαγές στη σύνθεση της ΕΕΑ είπε ότι δεν χρησιμοποιήθηκε κανείς, αλλά παραιτήθηκαν και ανέλαβε μια «ακέφαλη» επιτροπή, διόρισε πρόεδρο και ξεκίνησε με τα υπόλοιπα 6 μέλη.

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (1748)
Tags:
Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, κορονοϊός, Super League 1, Super League, υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, Αυγενάκης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK