ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάιλ Γουόκερ εν μέσω καραντίνας κάλεσε στο σπίτι του δύο call girls για να περάσει ευχάριστα στο σπίτι και να ξεχάσει τον κορονοϊό.

Ο Κάιλ Γουόκερ όπως αποκαλύφθηκε φώναξε στο σπίτι του έναν φίλο και δυο κοπέλες επί πληρωμή για να περάσουν μερικές ώρες μαζί.

Ο Άγγλος μπακ μετά την δημοσίευση της πράξης τους, ότι έσπασε την καραντίνα και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο, απολογήθηκε για την ενέργεια του αλλά θα περάσει από πειθαρχική διαδικασία.

«Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη για τις επιλογές που έκανα την προηγούμενη εβδομάδα και που έγιναν θέμα σχετικά με την προσωπική μου ζωή σε ταμπλόιντ εφημερίδα. Αναγνωρίζω πως η θέση μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής φέρνει την ευθύνη του να είσαι παράδειγμα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην οικογένεια μου, στους φίλους μου, στον ποδοσφαιρικό σύλλογο, στους οπαδούς και στον κόσμο, που τους απογοήτευσα.
Υπάρχουν ήρωες εκεί έξω που συνεισφέρουν ζωτικής σημασίας έργο στην κοινωνία αυτή τη στιγμή και ήμουν πρόθυμος στη στήριξη και την προβολή των απίστευτων θυσιών και της δουλειάς τους που σώζουν τον κόσμο όλη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι πράξεις μου αυτές είναι το τελείως αντίθετο από αυτό που θα έπρεπε να κάνω σχετικά με την καραντίνα. Και θέλω να ξαναπώ το μήνυμα: Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς», είπε ο Γουόκερ.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να αφήσει ατιμώρητο τον παίκτη της αφού αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές είναι παγκόσμια πρότυπα και το προσωπικό και οι φορείς της ομάδας εργάζονται για να υποστηρίξουν τις απίστευτες προσπάθειες της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας και άλλων βασικών εργαζομένων για την καταπολέμηση του του κορονοϊού, με οποιοδήποτε τρόπο μπορούμε και οι ενέργειες του παίκτη έχουν παραβιάσει άμεσα αυτές τις προσπάθειες.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κρούσματα, κρούσμα, Αγγλία, κορονοϊός, Μάντσεστερ, Μάντσεστερ Σίτι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK