ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένεται να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες πως θα επεκτείνει το τέλος της σεζόν επ' αόριστον λόγω του κορονοϊού.

Η FIFA, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Athletic, αναμένεται να ανακοινώσει την επ' αόριστον επέκταση των πρωταθλημάτων και με αυτό τον τρόπο κάθε Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μπορεί να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει όποτε νομίζει τις λίγκες της χώρας της.

Όλα αυτά φυσικά γίνονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η ανακοίνωση αναμένεται να δημοσιευτεί μέχρι την Τετάρτη και έρχεται σε αντίθεση με όσα είπε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας είχε τονίσει πως αν τα πρωταθλήματα δεν ολοκληρωθούν μέχρι την 3η Αυγούστου τότε θα υπάρξει διακοπή.

Με αυτή της την απόφαση η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός τρόπος να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ αναμένεται να συζητηθεί και το πότε θα γίνει η θερινή μεταγραφή περίοδος και η ανανέωση συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κορονοϊός, Αλεξάντερ Τσέφεριν, UEFA, FIFA
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK