ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Αλεξάντερ Τσεφέριν εξέφρασε την άποψη του πως η Λίβερπουλ πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Αγγλίας παρά την αναστολή της Premier League λόγω κορονοϊού.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ρωτήθηκε για την αγγλική ομάδα που είχε 25 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα και δεν γινόταν να χάσει το πρωτάθλημα και θα το κατακτούσε έπειτα από 30 χρόνια.

«Δεν βλέπω τρόπο να μείνει άτιτλη η Λίβερπουλ. Αν επιστρέψουν στη δράση, δεδομένα θα νικήσει. Είναι πολύ κοντά. Ακόμα όμως και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος και να ανακοινωθούν οι θέσεις που θα λάβουν οι ομάδες. Κι έτσι, πάλι δεν βλέπω κάποιο σενάριο μέσω του οποίου δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της θα απογοητευτούν αν αυτό συμβεί σε άδειο γήπεδο ή δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρουν το πρωτάθλημα», είπε ο Τσεφέριν.

Ο πρόεδρος της UEFA ρωτήθηκε για το πως θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές αν τα πρωταθλήματα δεν συνεχιστούν και αποκάλυψε πως προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια, αλλά δεν μπορούν να πουν περαιτέρω τέτοιες λεπτομέρειες για τώρα, καθώς είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
Premier League, κορονοϊός, Λίβερπουλ, UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK