ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
0 10
Βρείτε μας

Λόγω της τεράστιας έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού στην Κύπρο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε παράταση στην αναστολή των διοργανώσεων.

Μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης για παράταση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, η ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση που ενημερώνει για την αναστολή των διοργανώσεών της μέχρι τις 30 Απριλίου.

Αρχικά είχε ανακοινωθεί αναστολή μέχρι τις 31 Μαρτίου, η οποία πήρε παράταση μέχρι και τις 13 Απριλίου, αλλά τώρα επεκτάθηκε εκ νέου.

«Μετά τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για επέκταση των περιοριστικών μέτρων για καταπολέμηση του ιού COVID-19 μέχρι το τέλος Απριλίου 2020, η ΚΟΠ ανακοινώνει ότι η αναστολή των διοργανώσεων της παρατείνεται για το ίδιο χρονικό διάστημα, δηλαδή μέχρι τις 30 Απριλίου. Οι διοργανώσεις της ΚΟΠ που έχουν ανασταλεί είναι το Πρωτάθλημα Cyta, τα Πρωταθλήματα, Β’ και Γ’ Κατηγορίας, καθώς και τα Πρωταθλήματα Γυναικών, Futsal Ανδρών και U19 A’ Κατηγορίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζουμε πως σοβαρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ η πρόθεση του προέδρου της ομάδας για «μαχαίρι» στα συμβόλαια τους που φτάνει στο 60% λόγω της πανδημίας.

Θέμα:
Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις για την πανδημία (1999)
Tags:
κυπριακό ποδόσφαιρο, κορονοϊός, ποδόσφαιρο, Κύπρος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK