21:57 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
0 10
Βρείτε μας

Πρόστιμο 150 ευρώ δέχθηκε ένας μεγάλος σε ηλικία φίλαθλος της ΑΕΚ, αφού πήγε να δει το γήπεδο χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και οπαδοί της Ένωσης δείχνουν αλληλεγγύη.

Ένας ηλικιωμένος φίλος της ΑΕΚ θέλησε να επισκεφτεί το υπό κατασκευή νέο γήπεδο της ομάδας του εν μέσω καραντίνας, όμως, τον σταμάτησαν οι Αρχές και δεν είχε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη μετακίνηση του και του «έκοψαν» πρόστιμο 150 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο ΣΠΟΡ FM, πολλοί oπαδοί της ΑΕΚ έχουν κινητοποιηθεί ώστε να μαζέψουν τα χρήματα του προστίμου που επιβλήθηκε στον ηλικιωμένο που ήθελε να κάνει βόλτα για να δει την «Αγιά Σοφιά», αλλά όπως φάνηκε δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο ηλικιωμένος δήλωσε on camera ότι ήταν λάθος της γυναίκας του, αλλά τι να κάνει και θα πληρώσει το πρόστιμο, αφού δεν είχε ό,τι χρειαζόταν για να μετακινηθεί. Ομως, η αλληλεγγύη των φίλων της ΑΕΚ θα γλιτώσει από τον πιθανόν συνταξιούχο 150 ευρώ.

Οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν τα στοιχεία του ώστε να έρθουν σε επαφή μαζί του για να του δώσουν το ποσό.

Το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο

 ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε να δώσει στον ηλικιωμένο και το πρώτο διαρκείας της "Αγιάς Σοφιάς", όταν θα είναι έτοιμο το γήπεδο, ενώ ήταν πρόθυμος να πληρώσει και το πρόστιμο, αλλά τον πρόλαβαν οι οπαδοί της Ένωσης.

Θέμα:
Απαγόρευση κυκλοφορίας (251)
Tags:
ηλικιωμένος, απαγόρευση κυκλοφορίας, κορονοϊός, ΑΕΚ, γήπεδο Αγιά Σοφία, νέο γήπεδο ΑΕΚ, γήπεδο ΑΕΚ, γήπεδο, Νέα Φιλαδέλφεια, οπαδοί, οπαδός, πρόστιμο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK