11:35 01 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
0 10
Βρείτε μας

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στη νέα Τούμπα, την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και το τι σκοπεύει να κάνει με τον δικέφαλο.

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου της Θεσσαλονίκης έδωσε ζωντανή συνέντευξη στην επίσημη σελίδα των «νέων Ελλήνων της Ρωσίας» («Hellenic youth Russia») στο instagram και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και το νέο γήπεδο.

«Δεν πιάσαμε ταβάνι με τον ΠΑΟΚ! Η δουλειά δεν σταματά! Ποτέ δεν ορίζεις ποια είναι η κορυφή ή το ταβάνι. Περιμένουμε κατευθύνσεις από ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ για το τι μέλλει γενέσθαι. Υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία και καθυστερήσεις. Δεν παραιτήθηκα από το γήπεδο και τις αθλητικές εγκαταστάσεις. Θα κάνω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ! Αν ο άνθρωπος αγαπά κάτι, πρέπει να το αγαπάει για πάντα. Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Μπορώ να κάνω κάτι εναντίον του εαυτού μου; Όχι! Θα εκπληρώσω ό,τι έχω υποσχεθεί για τον ΠΑΟΚ», είπε.

Ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε και στην ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού τονίζοντας πως θα είμαστε άλλοι άνθρωποι όταν τελειώσει όλο αυτό, θα αλλάξουν οι ανθρώπινες σχέσεις, η οικονομία, η κατανόηση του πνευματικού και οικονομικού κόσμου και γενικά θα βγούμε διαφορετικοί άνθρωποι από την πανδημία.

«Θα δούμε ότι μπορούμε ο ένας να ενδιαφερόμαστε για τον άλλον. Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη. Σχετικά με το πώς θα συνεχίσουμε εξαρτάται και από το πόσο θα παραμείνει παραλυμένη η οικονομία. Πάντα είμαι αισιόδοξος. Ο κόσμος και η οικονομία λειτουργούν πλέον σε εικονικό επίπεδο. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Βλέπω ότι η οικονομία δεν θα πάει καλά. Προσπαθούμε να κάνουμε αναλύσεις, να ζούμε με νέο τρόπο, να κινούμαστε ιντερνετικά σε τομείς που δεν είχαμε συνηθίσει. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τον πανικό, γιατί αλλιώς θα καταστραφούν τα πάντα. Πρέπει να επιβιώσουμε, να σώσουμε τους εαυτούς μας. Όπως ένα τηλέφωνο κάνει update έτσι και εμείς θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε, αλλά δε θα είναι εύκολο. Ρωσία και Ελλάδα δίνουν μία σωστή και σκληρή μάχη απέναντι στον ιό», επισήμανε.

Ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου τόνισε πως η Ελλάδα και η Ρωσία πρέπει να συνεχίζουν να διατηρούν σχέσεις ενότητας και η ζωή υπήρχε πριν τον κορονοιό και θα συνεχίσει να υπάρχει. Ο Ιβάν Σαββίδης θεωρεί πως θα χάσουμε πολλά μετά την πανδημία και αυτό είναι γεγονός, ενώ στόχος είναι να συνεχίσουμε με τις μικρότερες απώλειες.

«Υπάρχει παρακάτω, πρέπει να κοιτάξουμε σε αυτό. Πλησιάζει ο καιρός που θα πρέπει να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να το κάνουμε αυτό. Όχι φόβος και πανικός. Προσωπικά για μένα μπορώ να πω ότι σε όλη αυτή την κατάσταση έχει αυξηθεί η όρεξη μου για δουλειά. Να ευχαριστήσουμε τον Θεό και θα συνεχίσουμε», κατέληξε.
Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2994)
Tags:
COVID-19, κρούσματα, κρούσμα, κορονοϊός, Ελλάδα, Ρωσία, γήπεδο, Τούμπα, ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK