16:17 06 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Ολλανδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Μπαρτ Σένκεφελντ, παραχώρησε συνέντευξη στην πατρίδα του και στάθηκε στο ελληνικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει περάσει από την Αυστραλία στην Ολλανδία και τώρα στη χώρα μας, αλλά αυτά που έχει συναντήσει εδώ θα τα θυμάται για πάντα.

«Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς φιλάθλους σε όλη τη χώρα. Είχα εξετάσει προσεκτικά τα πάντα, αλλά γενικά η επιλογή μου δεν ήταν πολύ δύσκολη. Παρατήρησα αμέσως πόσο μεγάλο είναι το κλαμπ! Όσον αφορά την ιστορία, αλλά και την αίγλη, το μέγεθος. Όταν περιμένω να πληρώσω στα διόδια, μου λένε συχνά: “πρέπει να κερδίσετε τον επόμενο αγώνα”. Είναι κάτι πολύ ζωντανό, γιατί ένα μεγάλο μέρος των ανθρώπων δεν έχει πολλά χρήματα και το ποδόσφαιρο είναι μια διέξοδος. Πριν από τη μεταγραφή μου, δεν παρακολούθησα ιστορίες ή ταινίες για το κλαμπ, αλλά το συναίσθημά μου ήταν αμέσως καλό», είπε.

Στη συνέχεια ο Σένκεφελντ σύγκρινε το αιώνιο με αυτό της Ολλανδίας, αλλά τόνισε πως στην Ελλάδα είναι ακόμη χειρότερο όσον αφορά τα συναισθήματα.

«Εάν τα πράγματα δεν πάνε καλά, οι φίλαθλοι θα έρθουν στο προπονητικό κέντρο. Στη συνέχεια έρχονται στο γήπεδο για να πουν μια ιστορία. Αυτό συνέβη σχεδόν αμέσως μόλις υπέγραψα, γιατί οι πρώτοι αγώνες της ομάδας δεν πήγαν καλά. Όταν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, είναι τρελό! Δεν επιτρέπονται οπαδοί των δύο ομάδων, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μεγάλες εντάσεις. Υπήρχαν οπαδοί έξω από το γήπεδο και υπήρξε απειλή για να ξεφύγει το πράγμα. Έπρεπε να κυνηγηθούν με δακρυγόνα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια του τριφυλλιού τονίζοντας πως ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος οργανισμός που έχει επίσης ισχυρή ομάδα στο μπάσκετ και το βόλεϊ.

Tags:
Ολυμπιακός, Super League 1, Super League, Παναθηναϊκός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK