18:17 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (2465)
0 0 0
Βρείτε μας

O γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, μίλησε για την κατάσταση της πανδημίας στο ποδόσφαιρο και τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι θωρακισμένοι απέναντι στον κορονοϊό.

Ο Χρήστος Θέος φιλοξενήθηκε στο Κανάλι 1 του Πειραιά και μίλησε αρχικά για τη μάχη της Ελλάδας με τον ιό, τονίζοντας πως «αποτελεί μία μεγάλη νίκη για το έθνος και αποτελέσαμε υπόδειγμα συμπεριφοράς για όλους τους υπόλοιπους λαούς».

«Από τη φάση των ατομικών προπονήσεων, πήγαμε στις προπονήσεις με γκρουπ και πλέον μπαίνουμε σε αυτή των ομαδικών προπονήσεων, τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο και κάνοντας τα απαραίτητα τεστ. Σήμερα (18/5) κάναμε τεστ στον Ολυμπιακό. Να σημειώσω πως στη δική μας ομάδα κάνουμε το φαρυγγικό ή ρινοφαρυγγικό τεστ κάθε επτά (7) ημέρες . Αυτό γίνεται για να έχουμε μία καλύτερη καταγραφή της υγείας των παικτών μας σχετικά με τον κορονοϊό» είπε.

Ο ερυθρόλευκος γιατρός αναφέρθηκε στα μέτρα στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και επισήμανε πως αυτό που ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν να φροντίσουν να τηρήσουν όσο το δυνατόν πιο αυστηρά υγειονομικά μέτρα στις εγκαταστάσεις, από τα πιο απλά που είναι οι μάσκες και τα αντισηπτικά έως τις αδιάκοπες απολυμάνσεις στο Ρέντη αλλά και στο Καραϊσκάκη. 

«Ως εκ τούτου έχουμε φροντίσει να είναι θωρακισμένος ο Ολυμπιακός από κάθε κατεύθυνση απέναντι στον κορονοϊό, χωρίς να εφησυχάζουμε ούτε ένα λεπτό. Με αυτό τον τρόπο μειώνουμε όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό την περίπτωση να έχουμε μετάδοση του ιού στις εγκαταστάσεις μας» τόνισε.

 

Θέμα:
Κορονοϊός Ελλάδα (2465)
Tags:
κορονοϊός, Ολυμπιακός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK