03:43 05 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο τηλεοπτικός παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, γνωστός στην Ελλάδα λόγω του Survivor, εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ.

Πρόεδρος στην ολλανδική ποδοσφαιρική ομάδα είναι ο Τούρκος, Ισιτάν Γκιουν, ο οποίος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και επιβεβαίωσε με επίσημη δήλωσή του το ενδιαφέρον του Mr Survivor.

«Όπως όλοι ξέρετε, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένας από τους σημαντικότερους επιχειρηματίες της Τουρκίας και ένας μεγάλος φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Πέρα απ' ό,τι είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στον κόσμο των ΜΜΕ, ο κύριος Ιλιτζαλί είναι ένα παράδειγμα επενδυτή που σέβεται κάθε τομέα στην Τουρκία. Μέσα από την πολυετή γνωριμία μας, ο κύριος Ιλιτζαλί εξέφρασε την πρόθεσή του να μπει στη Φορτούνα Σιτάρντ και εμείς χαιρετίζουμε αυτή την απόφασή του… Μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει η τελική συμφωνία, αλλά μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα για τα ταξίδια, τότε θα ασχοληθούμε με το πλάνο της επόμενης σεζόν» ανέφερε  ο Τούρκος πρόεδρος της Φορτούνα Σιτάρντ.

Ο Τούρκος καναλάρχης είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και παρακολουθεί συχνά, αλλά και παίζει ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε πως το ολλανδικό πρωτάθλημα έβαλε πρόωρο λουκέτο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η Φορτούνα Σιτάρντ τερμάτισε στην 16η  θέση.

Tags:
ποδόσφαιρο, Ατζούν Ιλιτζαλί, Φορτούνα Σιτάρντ, κορονοϊός, Survivor Ελλάδα-Τουρκία, Survivor 3, Survivor 2, Survivor
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK