03:27 04 ΙΟΥΝΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για τη λύση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2021 και η Γκέτεμποργκ παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Η λύση του συμβολαίου του Πόντους Βέρνμπλουμ είναι στις άμεσες προτεραιότητες της διοίκησης του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του εξορθολογισμού του μπάτζετ της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ, ως νούμερο ένα στόχο, έχουν θέσει την οικονομική εξυγίανση του τμήματος και δεν θέλουν να επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος με δαπανηρά συμβόλαια σε παίκτες που δεν πρόσφεραν.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έδειξαν κάτι λόγω και του τραυματισμού του, είναι ο Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχεται καταρχάς μείωση στο συμβόλαιό του -λόγω της οικονομικής ζημιάς που έχουν υποστεί οι ομάδες εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού- περίπου 30% και δεν είναι αρνητικός στο να λύσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2021, αρκεί να πάρει ως αποζημίωση τις αποδοχές που προβλέπονται σε αυτό, μειωμένες κατά το ίδιο ποσοστό με το φετινό.

Αν ο Βέρνμπλουμ λύσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, τότε ενδέχεται να επιστρέψει στη Γκέτεμποργκ, όπως αναφέρουν στη Σουηδία.

«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Βέρνμπλουμ για λύση του συμβολαίου του. Οι δύο πλευρές δεν έφτασαν σε συμφωνία και είναι αβέβαιο το τι πρόκειται να γίνει. Υπάρχουν ωστόσο ισχυρές ενδείξεις πως ο Βέρνμπλουμ αποχωρεί από τον ελληνικό σύλλογο και πως πιθανότατα ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής της θα επιστρέψει στην Γκέτεμποργκ» αναφέρει το δημοσίευμα της expressen.
Tags:
περικοπές, συμβόλαιο, Πόντους Βέρνμπλουμ, ΠΑΟΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK