00:40 05 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Η Μπεσίκτας έχει επιβεβαιώσει πως ενδιαφέρεται για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, αλλά δεν μπορεί να φτάσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Ένωσης.

Οι άνθρωποι της Μπεσίκτας έχουν επιβεβαιώσει πως ενδιαφέρονται για τον Πέτρο Μάνταλο της ΑΕΚ, αλλά η ελληνική ομάδα ανέφερε πως δεν έχει καμία κρούση.

Στην Μπεσίκτας αναφέρουν πως έχουν τεθεί επί τάπητος και χρήματα, αλλά και ότι έχει ταξιδέψει ο Πέτρος Μάνταλος στην Κωνσταντινούπολη, όμως, ένα νέο δημοσίευμα από τη γείτονα χώρα τονίζει πως η τουρκική ομάδα δεν μπορεί να αγοράσει τον αρχηγό της Ένωσης.

«Η Μπεσίκτας παρακολουθούσε τον Μάνταλο πολύ καιρό, ωστόσο η ΑΕΚ κοστολογεί τον παίκτη πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ. Η διοίκηση της Μπεσίκτας, η οποία θέλει να μειώσει το κόστος της ομάδας κατά 40% τη νέα σεζόν, έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, όμως το κόστος του Μάνταλου θα επηρέαζε τον προϋπολογισμό» γράφει η Sabah. 

Στην ομάδα της Τουρκίας είναι ενήμεροι για τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ και δεν θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον διεθνή μέσο.

Tags:
Πέτρος Μάνταλος, Μπεσίκτας, ΑΕΚ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK