17:59 08 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Οι σχέσεις του Ντιέγκο Μαραντόνα με τους τις δύο κόρες του, Τζιανίνα και Ντάλμα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές και θα φτάσουν μέχρι το δικαστήριο.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου έχει δύο κόρες με την Κλαούντια Βιγιαφάνε, με την οποία ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια. Καρποί του έρωτα τους είναι η 31χρονη Τζιανίνα και η 29χρονη Ντάλμα.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τις είχε κατηγορήσει για υπεξαίρεση και υποσχέθηκε να τις αποκληρώσει, όμως, οι δύο αδελφές σχεδιάζουν αγωγή εναντίον του Ντιεγκίτο για εθισμό στο αλκοόλ.

«Είμαι κουρασμένη από ανθρώπους που προσπαθούν να καταλάβουν κάτι που δεν μπορεί να γίνει κατανοητό. Όταν σταμάτησα να προσπαθώ να καταλάβω τι συνέβαινε στον πατέρα μου, τον πλησίασα ως κόρη. Τα χρήματα είναι αυτά που με ενδιαφέρουν λιγότερο. Θέλω ο πατέρας μου να συνεχίσει να ζει. Στο 59ο πάρτι γενεθλίων του κοιμόταν στο τραπέζι. Έτρεξα να τον πιάσω, αισθανόταν ασφυξία, μετά πνίγηκε και όλοι ήθελαν να σβήσει τα κεριά. Υπήρχε πολύς κόσμος. Τον λέω να μην πίνει, αλλά σε εκείνον δεν του αρέσει να με ακούει, θέλω απλώς να είναι καλά», δήλωσε η Τζιανίνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα Intrusione.

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έγινε και πάλι viral, όχι για κάποια ποδοσφαιρική του έμπνευση, αλλά για μια κίνηση που έκανε (έδειξε τα όπισθιά του ενώ χόρευε με μια κοπέλα).

Tags:
αγωγή, κόρη, Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντιέγο Μαραντόνα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK