15:09 12 ΙΟΥΛΙΟY 2020
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Νίκος Αλέφαντος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 και σήμερα η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη να έχει μόνο καλά λόγια να πει.

Το φέρετρό του Νίκου Αλέφαντου ήταν σκεπασμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού, τον οποίο υπεραγαπούσε και τον κοούτσαρε τρεις φορές. Αθλητικοί παράγοντες και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής και του αθλητισμού συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να τον αποχαιρετήσουν και ένας από αυτούς ήταν ο Γιάννης Μώραλης.

«Ήρθαμε για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός υπέροχου ανθρώπου. Ενός αυθεντικού ανθρώπου, αυθόρμητου και γνώστη του ποδοσφαίρου. Τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας. Ήταν πραγματικά ένας υπέροχος άνθρωπος. Είναι σημαντικό κι αυτό για τον σύλλογο του Ολυμπιακού. Νομίζω όμως ότι το σημαντικό ήταν αυτό, ότι όλη η Ελλάδα αναγνωρίζει ότι ήταν ένας εξαιρετικός και αυθεντικός άνθρωπος», ανέφερε ο Δήμαρχος Πειραιά.

Ο παλαίμαχος προπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Αλέφαντος, αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών από καρδιακή προσβολή.

Tags:
Ολυμπιακός, κηδεία, Νίκος Αλέφαντος, Γιάννης Μώραλης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK